Mamma får hjälp av detta städföretag

Hej på er! Hoppas ni mår bra och att er dag har börjat på bästa sätt. Själv tänkte jag påbörja den här dagen med att skriva ett inlägg till er efter att jag haft några dagars uppehåll. Tanken är att det ska handla om ett städföretag i Partille vid namn Asti Städ AB.

Min mamma har alltid älskar att städa, hon har till och med jobbat med det i flera års tid. Nu har hon dock börjat komma till åren och hon har inte längre samma ork som hon en gång hade. Det gör att hon inte längre orkar städa lika mycket som hon hade behövt. Till en början var jag och min syster hos henne och hjälpte henne en hel del med städningen, för att hon skulle få en ren omgivning att bo i trots att hon inte orkar städa själv. Vi märkte ganska fort att det inte var ett hållbart alternativ i längden, det tog för mycket tid från oss och vår fritid. Därför började jag och min syster leta efter ett städföretag i Partille som kunde hjälpa mamma med städningen, för att hon skulle få en ren bostad trots att varken hon eller vi kunde städa den. Det var då vi hittade Asti Städ AB, företaget som idag hjälper mamma. Både jag och min syster fick direkt en bra känsla av dem och därför kände vi oss säkra med att anlita dem för städningen hos mamma. Sedan dess har mamma fått riktigt bra hjälp hemma hos sig, det blir rent och snyggt efter varje gång de är där och städar. Jag och min syster är väldigt glada över att vi lyckades hitta ett så bra städföretag i Partille för hjälp till mamma. Det är väldigt skönt att hon får all den hjälpen hon behöver av dem, det gör att både hon, jag och min syster kan slappna av lite extra.