Flyttfirma i Skurup

Jag och min sambo har nu bott i vår lägenhet i ungefär två månader. Allt har fungerat jättebra och vi verkligen stortrivs på alla sätt och vis. Däremot har vi känt under senare tid att vi inte riktigt längre har tiden för att städa utöver allt vi redan gör utanför våra jobb.

Därför tog vi det gemensamma beslutet att anlita en flyttfirma från Skurup som skulle kunna vara hos oss och städa möjligtvis en gång minst i veckan. På så sätt ger detta oss en möjlighet att spendera mer tid på andra saker som vi tveklöst har ett större intresse för. Nu ska även killen börja spela fotboll igen efter sin knäskada som han åkte på för tre månader. Så ska bli väldigt roligt att börja gå på fotbollsmatcher igen och se hur har kommer spela efter skadeuppehållet.

Nu när också studenten börjar närma sig med stormsteg så försöker jag planera present till lillborsan. Vill ge han kanske en klocka som känns väldigt traditionellt eller bara helt enkelt bjuda med han på en god middag. Hur som helst så är det väldigt roliga och trevliga veckor framöver nu som jag ser fram emot något oerhört mycket, men nu ska vi först anlita en städfirma och det får nog bli 96:ans Städ & Flytt efter allt positivt som man läst om dem. 

Du gillar kanske också...